Voor ACTEURS

Bij het Casting COLLECTIEF spelen professionele acteurs de voornaamste rol. Elke casting is maatwerk en vraagt tijd, zorgvuldigheid en toewijding. Die krijg je van ons en daarmee zijn wij een vertrouwd fundament onder je carrière als professioneel acteur.Onze zorg voor acteurs gaat verder dan je die ene rol bezorgen. Wij zijn er tijdens je hele carrière bij, als jij dat wilt. In castings, workshops, coachings of trainingen. Bovendien gaat een vast percentage van de winst naar het Harry Klooster Acteurs Fonds i.o. Dit Fonds is er voor professionele acteurs die net dat extra beetje steun nodig hebben. In werk of leven.


Het Casting COLLECTIEF werkt voor en met professionele acteurs. Professioneel door opleiding of ervaring.


Uiteraard gaan wij zeer zorgvuldig om met de gegevens die jij ons verstrekt. Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor castingdoeleinden en nooit zonder jouw toestemming verstrekt aan derden.Is jouw spel magisch, streef je naar perfectie én ben jij uniek? Je kunt je binnenkort hier inschrijven.


Wil jij eerste stappen zetten in acteren en lijkt het je leuk om te figureren in een serie, film of commercial. Schrijf je dan in bij onze vrienden van Hebbes Casting.