Over ONS

Binnen het Casting COLLECTIEF bundelen zelfstandig werkende Casting Directors hun ervaring, talent en expertise. Bij het bouwen van jouw cast worden zij vanuit het collectief ondersteund in de organisatie, realisatie en presentatie van het voorstel.


Arianda Schepens | Casting Director

Arianda heeft zo’n 20 jaar ervaring in het castingvak. Als casting director vraagt ze door, vertelt hoe ze ernaar kijkt, denkt mee en voorziet je van advies. Ze wilde al langer ‘voor zichzelf’ beginnen. Toen het idee voor een collectief was geboren en deze collega’s wilden aanhaken was het zeker; nú is het moment. Werkgeluk staat voor haar bovenaan. Ze is spreker en met haar theatershow TO BE WHAT YOU WANT TO BE over werkgeluk gaat ze het land door. Daarnaast is ze eigenaar van de Hebbes Academy. Hier leidt ze (trainings)acteurs op. Arianda houdt van de gezelligheid in de stad en gaat ’s avonds graag weer naar Brabant waar ze met man en kinderen, vlakbij ‘s-Hertogenbosch, woont. Meer op Arianda.nl.


Herald Nobel | Managing & Casting Director

Herald zorgt ervoor dat alles reilt en zeilt binnen het Casting COLLECTIEF. Naast het bouwen aan iconische casts. Zijn ervaring is divers en welkom. Herald speelde in de ochtendrij van Oerol, deed een solo tijdens de culturele programma’s van de Prides en maakte verschillende locatietheaterstukken. Eerder werkte hij jaren in het bedrijfsleven als marketing-/communicatiemanager. Nu combineert hij zijn werk voor het Casting COLLECTIEF met het geven van trainingen gericht op het verbeteren van de communicatie en het versterken van de persoonlijke kracht en impact. Herald woont met man, hond, katten en kippen in de Kop van Overijssel. Meer over Herald lees je op LinkedIn of Instagram.


Lieke-Rosa Altink | Casting Director

Nadat Lieke-Rosa in 1988 afstudeerde aan de acteursopleiding in Maastricht heeft ze op heel veel plekken en met veel regisseurs gewerkt. Zowel op het toneel (onder andere bij de Paardenkathedraal, Toneelgroep Amsterdam, Ro Theater, Orkater), als op de televisie. Vanaf  2014 is ze ook achter de schermen aan het werk gegaan. Ze geeft op verschillende theateropleidingen spel les en ze is gaan regisseren. Haar brede kennis van het acteursveld en haar unieke blik op het aanstormend talent wil ze in gaan zetten in het verzorgen van veilige en vrolijke castings. Waarin de auditant zich vrij voelt om het allerbeste van zichzelf te laten zien. Lieke-Rosa is een geboren en getogen Amsterdammer en woont met haar gezin nog steeds in de stad.


Harry Klooster | Adviseur

Na een aantal jaren agent van acteurs te zijn geweest, startte Harry Klooster in 1988 zijn eigen bureau: Harry Klooster Casting. Samen met producent Olga Madsen stond hij aan de wieg van GTST. Daarna volgden talloze andere series als Vrienden voor het leven, Vrouwenvleugel en Westenwind. Ook castte hij commercials, bedrijfsfilms en toneelproducties. Zijn volledige oeuvre staat op harryklooster.nl. Helaas moest hij in 2006 vanwege gezondheidsproblemen zijn bureau verkopen. Echter het bloed kruipt waar het niet gaan kan; hij keerde in 2009 terug als adviseur en gaf jarenlang consults aan jong talent. In 2014 werd hij vanwege zijn verdiensten in het vak onderscheiden als Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Samen met zijn man Fred Hoogeveen geniet hij nu van het leven en combineert het adviseurschap met reizen, gezond leven en de aangename dingen van het leven.